Дисципліна: Медсестринство у внутрішній медицині 3 - А с/с Практичне заняття № 8 09.04.2022 Тема: Підсумкова практика студентів. Робота медсестри в поліклінічному відділені ЛПЗ (лікувально- профілактичний заклад): в реєстратурі.

 Дисципліна: Медсестринство у внутрішній медицині

3 - А с/с

Практичне заняття № 8  08.04.2022

Тема: Підсумкова практика студентів. Робота медсестри в поліклінічному відділені ЛПЗ (лікувально- профілактичний заклад): в реєстратурі.

План практичного заняття:

1.     Вивчити посадову інструкцію медсестри реєстратури:

- поліклініки міської лікарні

- ЦПМСД (центра первинної медико- санітарної допомоги)

- спеціалізованого диспансеру ( кардіологічного, психіатричного, протитуберкульозного)

 

2.     Записати в щоденнику основні обов'язки медсестри сучасної реєстратури (прийом пацієнтів, електроний запис пацієнта на прийом до лікарів, направлення пацієнта на прийом до лікаря, консультація пацієнта та його родичів по телефону, графік роботи лікарів, направлення до суміжних лікарень та ін.

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дисципліна: Медсестринство у внутрішній медицині Група: 3А Сестринська справа Дата: 03.11.2021 Викладач: Науменко Т. М. 5 семестр Практичне заняття № 3 Тема: «Підготовка пацієнта до лабораторних методів обстеження».

Виробнича практика 3 курс Лікувальна справа 13.01.2021 - 23.01.2021

4 курс «А» Сестринська справа Медсестринство у внутрішній медицині Медсестринський процес при мікседемі, ендемічному зобі, тиреоїдиті.